Reklama

Reklama

Spojení osudem

(seriál)
  • Jižní Korea Destined with You (více)
Jižní Korea, 2023, 17 h 29 min (Minutáž: 60–70 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Právník v zajetí pradávné kletby se zaplete s úřednicí, která ji jako jediná může zrušit. A navíc to mezi nimi nečekaně začne jiskřit. (Netflix)

Recenze (9)

Timothy 

všechny recenze uživatele

Nechval dne před večerem? Tak by se asi dala shrnout moje zkušenost s tímto dílem. Jasně, už po prvním zhlédnutí to bylo na pět, jenže jsem tomu nevěnoval takovou pozornost a hned přešel na jiný seriál, který mě taky dostal, podle posloupnosti hodnocení pochopíte který. OOH Nicméně po takové spršce emocí se mi nechtělo chvíli nikam dál a tak jsem dal znovu tohle. Ani nevím proč, ale udělal jsem sakra dobře. Až na druhý pohled jsem všechno pořádně docenil. Příběh a zápletka se zdá jednoduchá, s romantickým trojúhelníkem může být až patetická, kde je tedy rozdíl? Ta zápletka nehraje prim, ostatní postavy jsou tak dávkovány, že neruší ty hlavní, docela brzo se dozvíme, že je to jen o dvou a ty osoby to táhnou. Plus k tomu samozřejmě přidejme "netradiční" osud lidí. Velký rozdíl je taky v celkové chemii mezi dvojicemi, úplně všechno si sedlo. OOH Hale upřímně já ani nevnímal soundtrack jak je dobrý, protože mě tam prostě vždycky vtáhli, že jsem se soustředil na ně, ale to je jen o tom, že mě právě "nerušil". A teď, když to píšu a poslouchám ho, nemůžu se přestat smát, ale jasně u těch zásadních děl vám to dojde potom. Už se to několikrát stalo. OOH Rowoon je dobrý herec, to už víme, má to tam někde napsaný asi. Nicméně budu se asi (určitě) opakovat, hlavní žena mě probodla. Nemám těch komentářů tolik, ale v skoro každém vychvaluji dámské postavy, chápu, že mě tedy teď nemusíte brát vážně, ale naprosto s čistým svědomím Vám oznamuji, že Jo Bo-ah je nejkrásnější žena na Zemi. Fakt, tentokrát to není nějaký opilecký hrot do neznáma, tahle osoba mě naprosto uhranula. Její mimika, hra tělem a ty její neodolatelné pohledy? To se asi nedá popsat slovy, to by bylo na jemné rozebírání hereckého umu. Každopádně její šarm je naprosto zdrcující, ani vlastně nevím jak to vyjádřit, ale kdyby se mě teď někdo zeptal, kdo je na světě nejkrásnější, tak nebudu váhat, myslím, že na pomyslném topu vydrží dlouho. OOH Občas bývám k úplně novým věcem skeptický, tady je dobře, že jsem nebyl. ...005... ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem zábavnú, jednoduchú a oddychovú romantiku. Slušné herecké výkony (Rowoon je skrátka neodolateľný) a zaujímavý, aj keď nie veľmi originálny dej podfarbený veľmi dobrým soundtrackom. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

5 hviezdiciek za Rowoona. Páči sa mi sledovať ako ten chlapec dospieva a teším sa už teraz, čo bude ďalej. Rozhodne si Rowoon v tomto seriáli užil svoje. Pestrosť scén rozhodne nechýbala. Zo začiatku mi vadilo, že to maskéri prehnali u neho s make-upom. Taký moc umelý mi prišiel. A pritom seriál začal tak super dramaticky a záhadne. Neskôr dej seriálu prekonal môj fokus na jeho lesklú bezchybnú pleť a ja som ho už prestala toľko skúmať. Výškový rozdiel medzi hlavnými hercami sa nedá nevšimnúť. Verím, že aj oni zažili kvôli tomu veľa zábavy. Rowoon by určite mohol búrať mýty o tom, že korejci sú malí. So svojou 1,9m výškou bol ako žirafa pri hlavnej herečke. A tá nemusela každému sadnúť. Ja som si na ňu pár dielov zvykala. Nie je to úplne môj typ, ale prekvapivo pozitívne na mňa mala vplyv vo vážnych a hlavne dramatických (historických) scénach. Musím ešte spomenúť, že som sa potešila vedľajším postavám. Obľúbená babenka z Forecast: Love and Weather a feši z: He is psychometric. Zaujímavé kombo, ktoré seriál pekne spestrilo. V neposlednom rade herec, ktorý sa motal okolo ústrednej dvojice bol skvelý. Top scény boli práve s ním a s Rowoon-om 😄. Soundtrack mohli trochu vylepšiť. Ja milujem soundtracky a tu ma to až tak neohúrilo. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Nesnadná cesta ke vzájemné náklonnosti páru, který se zpočátku vůbec nemusel, ale díky magii a jiné mystice tomu osud chtěl jinak; zároveň jim ale házel po staletí klacky pod nohy. Hlavní dvojici jsem si ale pořád nějak nemohla užít, ona byla poněkud nezajímavá a on zase poutal pozornost díky svému skoro jako by naolejovanému blyštivému nosu (jak už zmínila uživatelka bulinka), u kterého co pět minut nechtěně přemýšlíte, nakolik je přírodní a nakolik chirurgicky vysoustružený. Příjemným překvapením byli pro mě herci Ha Joon a Lee Tae-Ri, snad je příště uvidíme více. Čtvrtá hvězdička je tedy pro ně a pro babku ze sanatoria za její hlášku "Teď mě neruš, chci koukat na kluky z BTS!" :-) Soundtrack také pěkný. ()

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele

Ani nedokážu slovy vyjádřit, jak moc jsem se do téhle příjemné romcom zamilovala. Rowoonovo herectví se zlepšuje s každým dalším seriálem, který natočí, je neskutečně talentovaný. A jeho chemie s Bo-ah je tady opravdu intenzivní. Snad ještě nikdy jsem ji neviděla po boku jejího hereckého partnera tak uvolněnou. První půlka seriálu je pecka, neustále se tam něco děje, dozvídáme se nové informace a jak jsou hlavní hrdinové propojení. Taky je tu klasický romantický... čtyřúhelník? Pětiúhelník? Zkrátka, vztahy tu jsou propletené, jak je u romcom kdrama tradicí. Ale tady to nedělá škodu. Naopak. Druhá půlka seriálu (nebo spíš někdy od 13 dílů) pak začíná trošku dějově pokulhávat, ale Rowoon a Bo-ah to celé táhnou stále se stejnou energiií a roztomilostí, takže nemůžu jinak, než dát pět plných hvězd. Rozhodně doporučuju! ()

SmileSun 

všechny recenze uživatele

Doporučila bych to jako příjemné vytržení z každodenní rutiny. Některé díly jsou sice dramatičtější, ale když jsem shlédla poslední díl, tak musím tento seriál shrnout jako takovou oddychovku. Dávám hlavně velké plus za to, že jsem měla možnost si konečně trochu konec užít, protože je bohužel u korejské tvorby často finále nacpáno do pár posledních minut. Na hlavní ženskou postavu jsem si musela zpočátku trochu zvykat. Přišla mi jako taková nemastná neslaná šedá myška, ale postupně mě přesvědčila, že to tak není. ()

Still_I 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné K-drama. Ze začátku mě námět nadchnul a první díly jsem se smála. Jak ale příběh postupoval, stalo se z něj něco nesmyslného. Měla jsem problém sžít se s postavami, chovali se až moc nelogicky. Rowoon s tou tunou makeupu vypadal jako upír ze Stmívání. Hrát umí a neznám snad nikoho, kdo by ho nemiloval - tady ale ten "naprosto dokonalý" umělohmotný styling jeho postavě spíš škodil. ()

Reklama

Reklama