foto

Heon-tae Jeon

  • nar. 16.11.1963 (55 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kkoon
2015 Eotteon gajok
2014 Uiheomhan sangkyeonrye 2
2013 Dárek do cely č.7
Mas
Misaeng peurikwol
2012 Ahbuwei wang
Gajoksinema
Jakalyi onda
Naui P.S. pateuneo
Vyšinutí
2011 Natvrdo
Seupai papa
2010 Choneungryeokja
Yookhyeolpo kangdodan
2009 Bulkkotcheoreom nabicheoreom
Jeon Woo Chi
Nakwon - paradaiseu
2008 Kil mi
Teureok
2007 Peonchi reidi
Yeolsesal Soo-ah
2006 Eoneunnal kabjagi cheotbeonjjae iyagi - Nebeonjjae cheung
Gukkyeongui namjjok
Tajja
2005 6woleui ilgi
Bunhongsin
2004 Thomas Ahn Jung-geun
2003 Ddong gae
Jigureul jikyeora!
Jiltuneun naui him
2001 Jopok manura
2000 Libera me

TV seriály

2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
Laibeu (TV seriál)
Yeonnamdong 539 (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Binggoo (TV seriál)
Choigoeui hanbang (TV seriál)
Dalkomhan wonsu (TV seriál)
Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Hakgyo 2017 (TV seriál)
Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
Salameui adeul (TV seriál)
Wanbyeokhan annae (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Joeun saram (TV seriál)
Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Choegoeui yeonin (TV seriál)
Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Geuraedo pooreureun nalae (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Meoli simneun nal (TV seriál)
Naege geonbae (TV seriál)
Noryangjinyeokeneun gichaga seoji anhneunda (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Sangsanggoyangi (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Dakteo yibangin (TV seriál)
Dalkomhan bimil (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Goyangineun idda yaong (TV seriál)
Gwishinboneun hyungsa Cheoyong (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Pokpoongui yeoja (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Bbaseukket bol (TV seriál)
Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Doo yeojaui bang (TV seriál)
Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Jang Ok-jeong (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Sangnom talchoolgi (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
Yeowangui kyosil (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Bokmajeon (TV seriál)
Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Chugyeogja (TV seriál)
Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)
Dasutsongarak (TV seriál)
Deuramaui jewang (TV seriál)
Eummaga myogillae (TV seriál)
Geuraedo dangsin (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Bitgwa geurimja (TV seriál)
Bokhui noona (TV seriál)
Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Cheongdamdong salayo (TV seriál)
Choegoui sarang (TV seriál)
Ddalgi siseukeurim (TV seriál)
Gashinamoo sae (TV seriál)
Gongjooeui namja (TV seriál)
Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
Jangmiui junjaeng (TV seriál)
Jigoneun motsala (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Miseu Ripeulli (TV seriál)
Misseu ajumma (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
Shimya byungwon (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Daemul (TV seriál)
Dong Yi (TV seriál)
Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
Geunchogowang (TV seriál)
Gichalbirok (TV seriál)
Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)
Hwanggeummoolgogi (TV seriál)
Jaieonteu (TV seriál)
Jangnanseureon kiseu (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Jeonwoo (TV seriál)
Juhonggeulssi (TV seriál)
Keopi hawooseu (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
Kukgaga bureumda (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
Reonning, goo (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
Useora donghaeya (TV seriál)
Wooteoyo eomma (TV seriál)
Yeojadeul molla (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Dolahon Iljimae (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
Maentange heding (TV seriál)
Meomchool soo eobseo (TV seriál)
Minami shineyo (TV seriál)
Naejoui yeowang (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Anaewa yeoja (TV seriál)
Baramui hwawon (TV seriál)
Baramui nara (TV seriál)
Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Edeonui dongjjok (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace