foto

Svatopluk Říčánek

  • nar. 28.7.1944 (73 let)
    Kanice, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
1993 Stalingrad
1991 Černá Fortuna (TV film)
1988 Zkušební doba (TV film)
1979 Drsná Planina
Jak rodí chlap
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.

TV seriály

2014 Vinaři (TV seriál)
Lovecká sezona (S01E14)
Narozeniny (S01E01)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
Doktor Smrt II (S02E09)
Čest rodu (S02E05)
další epizody (4)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Svatba (S01E09)
Ferda Mravenec (S01E08)
další epizody (4)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace