Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik starších žen se zaplete s urostlým čtyřicátníkem Milanem Janderou, který pracuje jako meteorolog na Churáňově. Mají naivní pocit, že je Milan miluje, že se jim díky němu vrací mládí, jsou šťastné a ochotné pro něho udělat cokoliv, půjčit mu peníze, rozvést se, spálit za sebou všechny mosty. Neví samozřejmě jedna o druhé a netuší, že Milan miluje doopravdy jediné - hazardní hry na internetu, je na nich závislý a potřebuje na ně hodně, hodně peněz. Je gambler a podvodník. Jednoho dne Milana někdo velmi neobvyklým způsobem zavraždí. Jana Vinická a policisté z Kašperských Hor musejí najít odpověď na základní otázku. Je za tím zhrzená láska, nebo něco jiného? Zabíjel ochránce mladé hotelové recepční, z které Milan vytahal peníze a přivedl ji do jiného stavu? Byla to energická, šarmantní vdova, majitelka luxusní vily v Sušici? Nebo za tím stála některá z dalších žen, které Milan podvedl? Neudělal to jeho bratranec, s kterým Milan vedl soudní řízení o dědictví? Nevraždil Milanův kolega, meteorolog z Churáňova, kterého vydíral? Policie začne celý případ postupně rozplétat, okruh podezřelých se zmenšuje... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnešní případ byl pěkně vymyšlený, byť jeho realizaci jsem příliš nevěřil. Pádný důkaz nakonec, formou deus ex machina, no... Škoda, že zmizení lesníka nebylo samostatným dílem, i když řešení bylo až příliš zjednodušené. Lidi ve vsi mě opět pobavili. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět řešíme dva případy - muže zavražděného za jízdy na kole, a pak několik let starý případ ztraceného Moraváka. Oba případy se samozřejmě vyřeší, i když dopad vyřešení je zvlášť u druhého případu krutý. Další z řady průměrných, ale slušných dílů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Část tohoto dílu se natáčela v obci Churáňov. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama