foto

Karen Wyscarver

  • nar. 8.5.1968 (52 let)
    Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Merry & Bright (TV film)

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
Let Me in Your Window (E07)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Verum Nocet (S02E09)
Charm School (S02E06)
2017 Time After Time (TV seriál)
Secrets Stolen (E04)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Cizí záležitosti (S02E05)
Stalker (TV seriál)
Love Hurts (E19)
Secrets and Lies (E12)
2014 Stalker (TV seriál)
Whatever Happened to Baby James? (E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v liánách (S09E18)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Rozruch v porotě (S09E09)
Zanechte všech nadějí (S08E19)
Archeolog v zámotku (S08E11)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
The Inheritance (E11)
A Cinderella Story (E03)
2011 Private Practice (TV seriál)
Something Old, Something New (S04E20)
2010 The Deep End (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
All in the Family (S04E06)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Guardians and Gatekeepers (S05E02)
Souboj patriotů (S04E20)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zelené Vánoce (S04E10)
Kouzelný čaj (S03E21)
Panenky (S03E20)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Slovní salát (S02E21)
Šok a údiv (S02E18)
2000 Bostonská střední (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky