foto

Jonathan Pontell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Halley's Comet

TV seriály

2013 Nashville (TV seriál)
Dear Brother (S01E14)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Vyhledán a dopaden (S02E15)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Profesní sebevražda (S01E05)
2006 What About Brian (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vojákova smrt (S01E21)
2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Five (S03E01)
Chapter Forty-Four (S02E22)
Chapter Thirty-Five (S02E12)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Three (S02E01)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
Chapter Thirteen (S01E13)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Six (S01E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Hon na samotu (S03E13)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Znám ho nazpaměť (S02E23)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Šťastné vzpomínky (S02E07)
Opravdový svět (S02E01)
Báječné časy (S01E23)
další epizody (4)
1997 Advokáti (TV seriál)
Sex, Lies and Monkeys (S02E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Nebezpečné situace (S01E02)
1996 Picket Fences (TV seriál)
Snow Exit (S04E12)

Střihačská filmografie

TV seriály

1997 Ally McBealová (TV seriál)
Ally McBealová (S01E01)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Prošel / Neprošel (S02E06)
Večírková rybka (S02E02)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Russian Flu (S01E05)
Soapy Sanderson (S01E03)
1989 Měsíční svit (TV seriál)
In 'N Outlaws (S05E11)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1998 Advokáti (TV seriál)
The Pursuit of Dignity (S02E14)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Civil Right (S02E13)
Race with the Devil (S02E12)
Hide and Seek (S02E11)
další epizody (11)
1996 Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Forget Selma (S04E20)
další epizody (13)
1995 Picket Fences (TV seriál)
This Little Piggy (S04E09)
Witness for the Prosecution (S04E08)
Down the Tubes (S04E07)
další epizody (21)
1994 Picket Fences (TV seriál)
Away in the Manger (S03E10)
For Whom the Wind Blows (S03E09)
May It Please the Court (S03E08)
další epizody (17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky