foto

Šino Šimodži

  • nar. 4.6.1993 (26 let)
    Okinawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Non non bijori: Vacation
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
2016 Aikacu! Nerawareta mahó no aikacu! Card
Kaze no Matasaburō
Kin'iro Mosaic: Pretty Days
Prison School: Mad Wax
2015 Girls und Panzer gekidžóban
2014 Gekidžóban Aikacu! Idol kacudó!
2011 Šimanču Mirika (TV film)

TV seriály

2019 Aikacu on Parade! (TV seriál)
Boogiepop wa warawanai (TV seriál)
2018 Beatless (TV seriál)
Hakumei to Mikoči (TV seriál)
Tada-kun wa koi o šinai (TV seriál)
Todži no miko (TV seriál)
2017 Battle Girl High School (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Isekai šokudó (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
2016 12 sai.: Čiččana mune no tokimeki (TV seriál)
Aikacu Stars! (TV seriál)
Amanču! (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Kanojo to kanojo no neko: Everything Flows (TV seriál)
Kumamiko: Girl Meets Bear (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Nidži'iro Days (TV seriál)
Sanša san'jó (TV seriál)
Stella no mahó (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Hello!! Kin'iro Mosaic (TV seriál)
Prison School (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Black Bullet (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Golden Time (TV seriál)
Kin'iro Mosaic (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky