foto

Frederic Downs

  • nar. 6.5.1916
    Corpus Christi, Texas, USA
  • zem. 24.4.1998 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Já, porota
1980 Power (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
1975 Bug
Honorable Sam Houston, The (TV film)
Huckleberry Finn (TV film)
Wild McCullochs, The
1974 The California Kid (TV film)
1972 1776
1971 Shepherd's Flock (TV film)
1970 Miluji svojí ženu
1968 Stín na zemi (TV film)
The Hellcats
1966 Night Train to Mundo Fine
1963 Skydivers, The
The Plot Thickens (TV film)
1962 Experiment in Terror
1958 Terror from the Year 5000
1953 Trip to Bountiful, The (TV film)

TV seriály

1981 The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 First Love (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace