foto

Reinhold G. Moritz

  • nar. 1966
    Deutschkreutz, Burgenland, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
Nejlepší ze všech světů
Tatort – Schock (TV film)
2015 Die Kleinen und die Bösen
2014 Eine Rolle mit Stil
2013 Tod in den Bergen (TV film)
2012 Das (perfekte) Desaster Dinner
2011 Dýchat
2006 Freundschaft
1995 Ich gelobe
1992 Die nackte Not 1/4

TV seriály

2019 Erbschaftsangelegenheiten (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky