foto

Franjo Marincić

  • nar. 22.11.1950 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2006 Un printemps à Paris
2005 Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
2004 Dva bratři
Polizeiruf 110 - Mein letzter Wille (TV film)
2002 Hladina adrenalinu
2001 Tatort - Zielscheibe (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
1998 Der Schlüssel
Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
Gefangene der Liebe (TV film)
Schimanski: Eskadra (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1995 Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
Tatort - Herz-As (TV film)
1984 Wenn ich mich fürchte
1982 Kampftag (TV film)
1981 Intime Stunden auf der Schulbank
Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
1978 Heiße Feigen
Liebesgrüße aus der Lederhose 4: Die versaute Hochzeitsnacht

TV seriály

2004 Big Ben (TV seriál)
Mrtvý z močálu (S11E03)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace