foto

Michael Hynes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2003 My Life with Men (TV film)

TV seriály

2018 Alexa & Katie (TV seriál)
2017 Marlon (TV seriál)
2016 Laboratorní krysy: Elitní jednotka (TV seriál)
Škola ro(c)ku (TV seriál)
2015 Nouzové přistání (TV seriál)
I Hate Goodbyes (S06E24)
Vegas Baby (S06E23)
Hot in Cleveland: Hot Damn! (S06E22)
další epizody (17)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Cold in Cleveland: The Christmas Episode (S06E07)
Out of Our Minds (S06E06)
Tazed and Confused (S06E05)
další epizody (31)
2013 Kirstie (TV seriál)
Liv a Maddie (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
The Man That Got Away (S04E24)
Love Is All Around (S04E23)
All My Exes (S04E22)
další epizody (19)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
A Box Full of Puppies (S04E05)
GILFs (S04E04)
Method Man (S04E03)
další epizody (24)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
One Thing or a Mother (S03E05)
Happy Fat (S03E04)
Funeral Crashers (S03E03)
další epizody (27)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Tornado (S01E10)
Good Luck Faking the Goiter (S01E09)
The Play's the Thing (S01E08)
další epizody (10)
2009 JONAS (TV seriál)
Ruby & the Rockits (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Retest (S02E30)
Wizards & Vampires vs. Zombies (S02E29)
Wizards vs. Vampires: Dream Date (S02E28)
další epizody (20)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Baby Cupid (S02E10)
Taxi Dance (S02E09)
Harper Knows (S02E08)
další epizody (21)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Movies (S01E09)
Curb Your Dragon (S01E08)
další epizody (10)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Crumbs (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
Regular Joe (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Everything's Relative (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)

TV pořady

2017 U Raven doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace