foto

Sonia Curtis

  • nar. 30.12.1964 (54 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stressed to Kill
2015 Relentless Justice
2008 Bostonský škrtič
1992 Soulmates
Věčná blaženost
1991 Černí démoni
1989 Konec mlčení (TV film)
Nowhere to Run
1987 Záhrobní komando

TV seriály

2001 Tak málo času (TV seriál)
1990 Marshall Chronicles, The (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
An Officer and a Gentleman (S02E15)
Chicken Hearts (S02E13)
1985 True Confessions (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky