foto

Zina Wilde

  • nar. 1980
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Climb
2016 Skutečný Rocky Balboa
2012 Delivering the Goods
2011 Můří deníky
2010 The Crab
2009 Friends (With Benefits)

TV seriály

2019 Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
další epizody (10)
2018 Miliardy (TV seriál)
Elmsley Count (S03E12)
Kompenso (S03E11)
Redemption (S03E10)
další epizody (11)
2017 Miliardy (TV seriál)
Ball in Hand (S02E12)
Golden Frog Time (S02E11)
Sic Transit Imperium (S02E09)
další epizody (10)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
2013 Černá listina (TV seriál)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Lesbos (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky