foto

Robert Feero

  • nar. 6.2.1945
    California, USA
  • zem. 27.2.2011 (66 let)
    Santa Clara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 One Way to Valhalla
1994 Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 Tajemství rytířů Delta
1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)
1984 Hambone and Hillie
1981 Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
1980 Inside Moves
1974 Second Coming of Suzanne, The
1973 Magnum Force
1971 THX 1138

TV seriály

1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Vůně růží (S04E11)
1983 The Renegades (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Malej divočák (S03E21)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky