foto

Frances Fong

  • nar. 22.9.1927
    Honolulu, Hawaii, USA
  • zem. 24.10.2012 (85 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Křižovatka smrti
1982 Shen tan guang tou mei
1981 Twirl (TV film)
1979 Breaking Up Is Hard to Do (TV film)
1977 Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
Panic in Echo Park (TV film)
1974 Judge Dee and the Monastery Murders (TV film)
Zlaté jehly
1968 Bojovníci s peklem
Name of the Game Is Kill, The
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
1955 Soldier of Fortune

TV seriály

1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1990 Yellowthread Street (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál) - herec, a.z.
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
1954 New Adventures of China Smith, The (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace