foto

Cameron Watson

  • nar. 6.10.1961 (58 let)
    Louisville, Kentucky, USA

Biografie

Cameron Watson (rodným jménem Ewing Cameron Watson) se narodil 6. 10. 1961 ve městě Louisville ve státu Kentucky. S herectvím začal jako divadelní herec ve hře The Widow Claire (Vdova Claire), kterou napsal orton Foote, v Circle ve Square v New Yorku.

Poprvé se objevil ve filmu DYNASTY: THE REUNION (1991). Dalšími filmy, ve kterých účinkoval jsou například LOVE CAN BE MURDER (1992), THE PRICE OF LOVE (1995) nebo BACK WHEN WE WERE GROWNUPS (2004). Hrál také v seriálech CHEERS (1992), FRASIER (1995 - 1996), PACIFIC BLUE (1998), THE KING OF QUEENS (2002), CSI: MIAMI (2003) nebo v seriálu SBĚRATELÉ KOSTÍ (2007).

Bc. Jan "noelcoward73" Šrajer

Herecká filmografie

Filmy

2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2002 Manna from Heaven
2001 Vanilkové nebe
2000 Get Your Stuff
Leaving Drew
1995 Cena lásky (TV film)
1992 Láska může zabíjet (TV film)
Nebezpečná plavba (TV film)
1991 Dynastie: Shledání (TV film)

TV seriály

2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zpráva z minulosti (S05E22)
2013 Skandál (TV seriál)
Icarus (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Šabat Šalom (S10E11)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v hlíně (S03E04)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný otisk (S01E12)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Business Affairs (S05E06)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ťuky-ťuk (S01E13)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Nebezpečná láska (S03E21)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Nemůžeš se líbit všem (S03E23)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Jsi jen naše

TV seriály

2014 Break a Hip (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Break a Hip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky