foto

Georges Siatidis

  • nar. 7.3.1963 (58 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trop belge pour toi
2018 Ma mère est folle
2017 Kapitalistis
2013 Tokyo Anyway
2012 Manipulations (TV film)
2011 Merci patron (TV film)
2010 Nejvyšší patro, levé křídlo
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
2008 Clémentine (TV film)
Françoise Dolto, le désir de vivre (TV film)
2007 Formidable
Les Prédateurs (TV film)
Přežít s vlky
2006 Mon colonel
2005 Indringer, De
Ordinary Man
Peklo
Ultranova
2004 Deadlines
Zabij mě s citem
Zítra se stěhujeme
2003 Des Plumes dans la tête
Deuxième vérité, La (TV film)
Marie et le loup
2002 Petites Misères
2001 Země nikoho
1998 Choix d'une mère, Le (TV film)
Vlak života
1997 Mon amour (TV film)
Pantalon, Le (TV film)
1996 Falešný hrdina
1995 Nez au vent, Le
1994 Elles n'oublient jamais
1993 Kila navíc (TV film)
1989 Austrálie

TV seriály

2020 Parlement (TV seriál)
2019 Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2018 Au service de la France (TV seriál)
John, Jacky, Yvonne et le Général (S02E08)
2014 Nezvěstní (TV seriál)
Beton (S01E06)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Jedna ku dvěma (S03E07)
2007 Melting Pot Café (TV seriál)
La Fête nationale (S01E06)
L'Or de Léopold (S01E05)
La Fin des avions bleu et blanc (S01E04)
další epizody (6)
2004 Maigret (TV seriál)
Maigret má starosti (E46)
2002 Père et maire (TV seriál)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
Le Prix des sens (S02E04)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Maigret u Vlámů (E02)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky