foto

Michael Rastl

  • nar. 1948
    Bad Inschl, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Josef, Markus, Julian
2017 Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
2013 Klan Wagnerů (TV film)
2009 Kleine Fische
Případ Lemming
2008 Darum
2006 Za tři dny umřeš
2005 Spiele Leben
2003 Aus Liebe zu Deutschland - Eine Spendenaffäre (TV film)
2000 Jedermann (TV film)
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1985 Rauhnacht (TV film)
1981 Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)

TV seriály

2019 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Der Berg (S02E03)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Der kalte Tod (E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Nachts in Friedensruh (S13E16)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
2007 12 znamení (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Menschenjagd (S01E05)
2004 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
Komisař Rex (TV seriál)
Jeho poslední neděle (S09E13)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Obdachlos (S01E07)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Závod smrti (S03E01)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
1992 Operation Radetzky (TV film)

Divadelní záznam

1979 Perichole (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky