foto

Michael Rastl

  • nar. 1948
    Bad Inschl, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Josef, Markus, Julian
2017 Tatort - Borowski und das dunkle Netz (TV film)
2013 Klan Wagnerů (TV film)
2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2009 Kleine Fische
Případ Lemming
2008 Darum
2006 Za tři dny umřeš
2005 Spiele Leben
2003 Aus Liebe zu Deutschland - Eine Spendenaffäre (TV film)
2000 Jedermann (TV film)
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1985 Rauhnacht (TV film)
1981 Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)
1979 Perichole (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1992 Operation Radetzky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky