foto

Scott C. Roe

  • nar. 12.7.1970 (48 let)
    Lemoore, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alien Warfare
Fair and Balanced
2018 Megalodon (TV film)
2014 Camp Concussion
2011 J. Edgar
Transformers 3
2009 Stalker Within, The
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Crossroads (S01E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pokrevní bratři (S13E10)
2012 Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zaplať (S05E25)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Poslední možnost (S05E09)
1999 Passions (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2006 Budování říše (TV seriál)
Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace