foto

Patricia López Arnaiz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ane
Uno para todos
2019 Než skončí válka
Un coche cualquiera
2018 Rodokmen krve
2017 El guardián invisible
2015 Un otoño sin Berlín
2014 Lasa y Zabala
2013 Amaren eskuak
Zraněná
2010 80 dnů

TV seriály

2021 Feria (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 La línea invisible (TV seriál)
El futuro (E06)
La línea (E05)
Un poeta (E04)
další epizody (6)
2019 La otra mirada (TV seriál)
Desde dentro (S02E08)
No hay fracaso (S02E07)
Tengo un sueño (S02E06)
další epizody (8)
Morová rána (TV seriál)
El viejo mundo (S02E06)
Conrado (S02E05)
Eugenia (S02E04)
další epizody (6)
2018 La otra mirada (TV seriál)
Alma mater (S01E13)
Ser mujer (S01E12)
El espejo en que me miro (S01E11)
další epizody (13)
Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky