foto

Patricia López Arnaiz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mientras dure la guerra
2018 El árbol de la sangre
2017 El guardián invisible
2015 Un otoño sin Berlín
2014 Lasa y Zabala
2013 Amaren eskuak
Zraněná
2010 80 dnů

TV seriály

2019 Morová rána (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 La otra mirada (TV seriál)
Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky