foto

Ross Philips

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rampage Ničitelé
Soliloquy
2015 The Stanford Prison Experiment
2014 Lístky ve větru (TV film)
2011 Kamarád taky rád

TV seriály

2018 Barry (TV seriál)
2017 Making History (TV seriál)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (7)
2014 Enlisted (TV seriál)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Opět spolu (S03E20)
další epizody (12)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
Boj o sympatie (S03E05)
další epizody (13)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Děsný souboj (S02E06)
další epizody (17)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
Lásky a trápení (S01E07)
další epizody (6)
2007 Private Practice (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace