foto

Damaris Lewis

  • nar. 10.10.1990 (29 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fatale
2019 Na shledanou včera
2018 BlacKkKlansman
2017 Brave, Visions for Moncler
2014 Listen Up Philip
Učitelem z nouze
2011 Všemocný

TV seriály

2019 See (TV seriál)
House of Enlightenment (S01E08)
Pose (TV seriál)
In My Heels (S02E10)
Love's in Need of Love Today (S02E06)
What Would Candy Do? (S02E05)
další epizody (4)
Titans (TV seriál)
Atonement (S02E09)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Nová holka (TV seriál)
Princ (S03E14)

Host

TV pořady

2011 Rocco's Dinner Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky