foto

Robert Tronson

  • nar. 18.5.1924
    Chilmark, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.11.2008 (84 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1964 Act of Reprisal
Ring of Spies
1963 Farewell Performance
On the Run
1962 The Traitors
1961 Man Detained
Never Back Losers
1960 At Home (TV film)
1958 Women in Love (TV film)

TV seriály

1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
No Bananas (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Chelworth (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Murder of a Moderate Man (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Sharing Time (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Cover (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 The Foundation (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Muž odnikud (E16)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Shadow Squad (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 Whirligig (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace