foto

Jarreth J. Merz

  • nar. 1.5.1970 (50 let)
    Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zerbrochen - Ein Fall für Dr. Abel (TV film)
Zerschunden - Ein Fall für Dr. Abel (TV film)
2017 Zrno
2014 Der Hamster (TV film)
2013 Mousy Brown
2012 Das Missen Massaker
Fairytale
2010 Länger leben
2008 Temné ulice
2007 Na jih od Pico
2006 Alibi
2004 Umučení Krista
2001 Na miskách vah
1999 Chill Out (TV film)
Curiosity & the Cat
Fake - Die Fälschung (studentský film)
1997 Propellerblume

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Will na lovu (E10)
2018 Titans (TV seriál)
Titáni (S01E01)
Seal Team 6 (TV seriál)
Seesaw (S02E04)
Dua (S02E03)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Doznání (S01E06)
další epizody (4)
2016 MacGyver (TV seriál)
Toothpick (S01E05)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Parabióza (S05E06)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Růžový dort (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Harm (S09E05)
2005 V utajení (TV seriál)
Scholar (S01E04)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracený (S10E02)
Kisangani (S09E22)

Dokumentární

2009 HN Hermann Nitsch
2004 The Big Question

Režijní filmografie

Filmy

2013 Mousy Brown

Dokumentární

2011 An African Election
2009 The Soul of Ashanti (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Mousy Brown

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky