foto

J. Benjamin Chulay

  • nar. 9.8.1952 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Vraždy modelek (TV film)
1991 The Return of Eliot Ness (TV film)
1990 Coins in the Fountain (TV film)
Pod křišťálovým jezerem
1979 Na špičce celerové příšery

TV seriály

2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 The Lying Game (TV seriál)
To Lie For (S02E10)
Regrets Only (S02E07)
A Kiss Before Lying (S02E04)
další epizody (4)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Being Sutton (S01E02)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
Vyjížďka (S05E03)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena ze záhrobí (S01E22)
Muž v márnici (S01E19)
Dvě těla v laborce (S01E15)
další epizody (5)
One Tree Hill (TV seriál)
Some You Give Away (S04E09)
Where Did You Sleep Last Night? (S04E06)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)
Mumie ve zdi (S01E06)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Cena útěchy (S01E23)
Prachové peří (S01E20)
Služebná (S01E17)
další epizody (4)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Nepříčetnost (S01E08)
Tragická madona (S01E05)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kočičinec (S02E20)
Třetí oko (S02E17)
Prst (S02E14)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
Šok (S02E03)
další epizody (4)
2000 Titáni (TV seriál)
1999 Melrose Place (TV seriál)
Asses to Ashes (S07E35)
Ryan's Choice (S07E28)
They Shoot Blanks, Don't They? (S07E25)
další epizody (4)
1998 Melrose Place (TV seriál)
The Usual Santas (S07E19)
Lethal Wedding 4 (S07E16)
Suspicion (S07E14)
další epizody (9)
1997 Melrose Place (TV seriál)
Everybody Comes to Kyle's (S06E11)
A Shot in the Dark (S06E08)
Desperately Seeking Samantha (S06E05)
další epizody (12)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Sole Sister (S05E11)
Mission: Interpersonal (S05E08)
Un-Janed Melody (S05E05)
další epizody (10)
1995 Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Kimberly Does L.A. (S04E12)
Amanda Unplugged (S04E09)
další epizody (11)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Just Say No (S03E13)
And Justice for None (S03E10)
The Cook, the Creep, His Lover and Her Sister (S03E07)
další epizody (11)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Cold Turkey (S02E12)
Married to It (S02E09)
Hot and Bothered (S02E06)
další epizody (9)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Jake proti Jakovi (S01E17)
Udělat čáru (S01E14)
A Promise Broken (S01E11)
další epizody (6)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1988 High Mountain Rangers (TV seriál)
1985 Remington Steele (TV seriál)
Steele in the Chips (S03E20)
Diced Steele (S03E17)
Stronger Than Steele (S03E13)
1984 Remington Steele (TV seriál)
A Pocketful of Steele (S03E07)
Second Base Steele (S03E04)
Maltese Steele (S03E03)
další epizody (7)
1983 Remington Steele (TV seriál)
My Fair Steele (S02E10)
Love Among the Steele (S02E07)
Steele Framed (S02E05)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Melrose Place (TV seriál)
Dead Men Don't Shut Up (S07E34)

Herecká filmografie

TV seriály

1974 Mary Tyler Moore (TV seriál)
WJM Tries Harder (S04E16)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Son of 'But Seriously, Folks' (S04E07)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky