foto

Denisa Kubová

  • nar. 1971
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tři příležitosti k smíchu (TV film)
Víkend s Krauzovou (divadelní záznam)
1996 Magda, její ztráty a nálezy
1991 Osudné dveře (TV film)
1990 Sedum (studentský film)
Zmatky kolem Katky (TV film)
1989 Království stromů (TV film)
1988 Kouzelnice od Křídového potoka (TV film)
1986 Plaváček (TV film)

TV seriály

2012 Vyprávěj (TV seriál)
Slaňochův smutný příběh (S06E05)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Proměna (E06)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci žít jinak (S01E11)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)
Něžný vetřelec (S01E01)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
1989 Strom pohádek (TV seriál)
Pasáček a císařova dcera (E10)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)

Dokumentární

1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)

TV pořady

2001 Hezky od podlahy (TV pořad)
Vánoce, Vánoce (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Půl pejska (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace