foto

Henryk Niebudek

  • nar. 1.9.1954 (66 let)
    Trzebnica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psy 3. W Imię Zasad
2019 Inny świat (TV film)
2018 List z tamtego świata (TV film)
2017 Maksymilian Gierymski: Patrol powstańczy
2006 Fundacja
2001 Kameleon
1995 Cudowne miejsce
1994 Psy 2. Ostatnia krew
1993 Janek Vodnář

TV seriály

2020 Osiecka (TV seriál)
Piękna dwudziestoletnia (E03)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Komisarz Alex (TV seriál)
Lincz (S05E11)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Podrzutek (S02E02)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Ranczo (TV seriál)
Narracja negacji (S06E03)
Kozi róg (S06E02)
2011 Instynkt (TV seriál)
Zniknięcie (E02)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Przeznaczenie (TV seriál)
Śledztwo (E01)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spa (S03E01)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Opowieść o lekkim zabarwieniu erotycznym (S17E11)
Mecz (S17E07)
2009 Siostry (TV seriál)
Podszepty złego (E06)
Czas honoru (TV seriál)
Krzyż Walecznych (S02E01)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Statek miłości (E80)
Gardłowa sprawa (E77)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Wielkanoc '41 (S01E07)
Przysięga (S01E04)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Buty z Kalkuty (S13E10)
2007 Ekipa (TV seriál)
Cena życia (E13)
Hela w opałach (TV seriál)
Mundek, trzymaj się (S03E10)
Kryminalni (TV seriál)
Uczta Bogów (S06E03)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Szczupak (S12E04)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Paszport (E11)
Wkręt (E05)
Nocny gość (E04)
další epizody (4)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Narodziny (S05E15)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Gwałt, cz. 2 (S03E32)
Gwałt, cz. 1 (S03E31)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Bo dziś Andrzeja (S09E14)
2004 Fala zbrodni (TV seriál)
Śmierć z importu (S02E05)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
G8 (S07E02)
2002 Gorący temat (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Cena zdrowia (S04E01)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Marian małpa pl (S05E02)
2001 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Golaska (S04E29)
2000 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Ferdosik (S03E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky