foto

Ivo Pelant

  • nar. 13.1.1953 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Bludičky (TV film)
2008 Sněženky a machři po 25 letech
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
Povodeň (TV film)
Psí kus (TV film)
2002 Počkej, až zhasnu (TV film)
2001 Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
1998 Atentát na ministra financí (TV film)
1997 In flagranti (TV film)
Vánoční svátky (TV film)
1993 Pozůstalost (TV film)
1989 Strašidlo cantervillské (TV film)
1983 Kluk za dvě pětky
Vnitřní zrak (TV film)
Zločin v obrazárně (TV film)
1982 Sněženky a machři
1981 Jako zajíci
1980 Jen si tak trochu písknout
Muž přes palubu
1979 Lišaj smrtihlav (TV film)

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Viděl jsem anděla (S12E79)
Profesorova slečna (S12E72)
Rytíř na bílém koni (S12E71)
další epizody (10)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
Už jsme velký holky (S12E31)
Změna je život (S12E24)
další epizody (11)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Hon na lišku (S11E09)
Je to jen sen (S11E04)
další epizody (4)
2010 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Las Kamenice (S06E25)
Dnes večer netančím (S06E19)
Že by geny? (S06E12)
další epizody (4)
2009 Škola pro život (TV seriál)
Konec osmé třídy (E13)
Poslední parník (E12)
Armáda spásy (E11)
další epizody (13)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už to nebudu tajit (S04E05)
Otvíráme! (S04E01)
Toho budeš litovat (S03E78)
další epizody (5)
Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Louky naproti (E17)
Vyrovnané účty (E16)
Návštěva (E15)
další epizody (17)
Škola Na Výsluní (TV seriál)
Konec školy (E13)
Výlet (E12)
Křupky Danda (E11)
další epizody (13)
2005 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
Na kolech (S01E03)
Na vodě (S01E02)
další epizody (4)
2000 To jsem z toho jelen (TV seriál)
Neúplné zatmění slunce (E06)
Poprava českých pánů (E05)
Od čerta k ďáblu (E04)
další epizody (6)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)
Zuzka (E05)
Maruška (E04)
další epizody (6)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
Nesmějte se pavučince (E05)
Listy důvěrné (E04)
Milejší o celé milování (E03)
další epizody (5)
1988 Druhý dech (TV seriál)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Mistr (E06)
Hrdlička (E05)
Patent (E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

1978 Leť, ptáku, leť!
1964 Kdy brečí muži

TV seriály

2005 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme se vzbouřili (S03E07)

Dokumentární

2007 Ohlédnutí za seriálem Hraběnky (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace