foto

Tony Morphett

  • nar. 10.3.1938
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 2.6.2018 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Hlavně se nevzdat (TV film)
1998 Gantry Row 13 (TV film)
1996 Le porcone volanti
1994 Sedmé patro
1993 Obchod se zločinem (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
Tracks of Glory (TV film)
Vzdálený domov (TV film)
1991 Sladký mluvka
1990 Boys in the Island
Sky Trackers (TV film)
1987 Břímě (TV film)
Temný věk
Záhada Stinsonu (TV film)
1986 Můj bratr Tom (TV film)
1985 Ozbrojený přepad
1979 The John Sullivan Story (TV film)
1977 Roses Bloom Twice
1976 Alternative, The (TV film)

TV seriály

2013 Místo zvané domov (TV seriál)
Serangoon Road (TV seriál)
2009 Legenda o Enyovi (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Red Sky Morning (S03E08)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Shadow Line (S02E09)
Takedown (S02E03)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Chinese Whispers (S01E11)
What Lies Beneath (S01E02)
Welcome Aboard (S01E01)
Rain Shadow (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
Mladí lvi (TV seriál)
2000 Above the Law (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Sky Trackers (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
1986 Land of Hope (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
Winners (TV seriál)
1983 Under Capricorn (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1978 Case for the Defence (TV seriál)
Proti větru (TV seriál)
A Matter of Life and Death (E10)
A House on the Hill (E06)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Miláček slonů (TV seriál)
1972 Boney (TV seriál)
1971 Catwalk (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
The Link Men (TV seriál)
1969 Delta (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Vodní krysy (TV seriál)
True Believer (S05E36)
Family Values (S05E35)
Bye Bye Charlie (S05E34)
další epizody (36)
2001 Vodní krysy (TV seriál)
Cats and Pigeons (S06E26)
And the Winner Is... (S06E25)
The Removalist (S06E24)
další epizody (26)
1999 Vodní krysy (TV seriál)
New Kids on the Block (S04E32)
Mr. Medium (S04E31)
Friend or Foe (S04E30)
další epizody (32)
1998 Vodní krysy (TV seriál)
Old Bones (S03E31)
Last Impressions (S03E30)
War Games (S03E29)
další epizody (31)
1997 Vodní krysy (TV seriál)
The Cleaner (S02E26)
The Witness (S02E25)
Deadfall (S02E24)
další epizody (26)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
And Then There Was One (S01E26)
Message from the Dead (S01E25)
Wrecked (S01E24)
další epizody (26)
1973 Certain Women (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1970 The Naked Bunyip

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky