foto

Alexander M. Rümelin

  • nar. 29.3.1968 (52 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Lindenberg! Mach dein Ding!
2009 Sopka (TV film)
2006 Goldene Zeiten
2004 Krysy 2 (TV film)
2002 Kubaner küssen besser (TV film)
2001 Krysy (TV film)
2000 Elitní zásahová jednotka (TV film)
1998 T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
7 Zentimeter (E09)
Paradiesvögel (E04)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
2012 Kurýr (TV seriál)
2008 Nachts - Geschichten aus der Dunkelheit (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Auf schmalem Grat (S02E16)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Grauzonen (S01E04)
2005 Die Abstauber - Herrenjahre sind keine Lehrjahre (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Jungfrauenschnaps (S03E01)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Spiegelbilder (S02E07)
Der Rosenkavalier (S02E02)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky