foto

Alexander M. Rümelin

  • nar. 29.3.1968 (51 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Sopka (TV film)
2006 Goldene Zeiten
2004 Krysy 2 (TV film)
2002 Kubaner küssen besser (TV film)
2001 Krysy (TV film)
2000 Elitní zásahová jednotka (TV film)
1998 T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
7 Zentimeter (E09)
Paradiesvögel (E04)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera (E02)
2012 Kurýr (TV seriál)
2008 Nachts - Geschichten aus der Dunkelheit (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Die Abstauber - Herrenjahre sind keine Lehrjahre (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace