foto

David Winters

  • nar. 5.4.1939 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dancin' It's On
2013 Dragonwolf
2012 Mazel
2006 Černovous (TV film)
2002 Welcome 2 Ibiza
1982 The Last Horror Film
1967 Movin' with Nancy (TV film)
1966 Crazy-Quilt, The
1964 Death at the Stock Car Races (TV film)
The New Interns
1963 Captain Newman, M.D.
Take Her, She's Mine
1961 West Side Story
1959 Last Angry Man, The
1954 Roogie's Bump

TV seriály

1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
Jimmy Hughes, Rookie Cop (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
Love of Life (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2005 V Hlubokém hrdle
1968 Monte Carlo: C'est La Rose

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 The Red Buttons Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Dancin' It's On
2005 Král dobyvatel
2003 Devil's Harvest
2002 Welcome 2 Ibiza
2000 Rhythm & Blues
1995 Likvidátor
1994 Nebezpeční
Souboj policajtů
1993 Dvojité ohrožení
Noční past
1992 Krvavý odznak
Uprostřed pavučiny
Vyzbrojen pro akci
1991 Cop-out
Maximální průlom
Ohnivá hlava
Poslední jízda
Předpoklad viny
Tanečnice smrti
Zběsilec
Ztracená četa
Černý jezdec
1990 Bílé šílenství
Invaze
Komando budoucnosti 2
Konečné řešení
Osud z nebes
Stíny nad Amerikou
Zrozeni k zabíjení
1989 Bleskurychlá palba
Cena života
Komando budoucnosti
Lovec lidí
Mstitel
Přepadení v džungli
Střelci
Zabiják
Řád orla
1988 Kosmická vzpoura
Město ve slepé uličce
Noční války
Operace válečná zóna
Štvanec
1987 12 Wild Women
Krycí jméno: Pomsta
Peklo na bitevním poli
Phoenix the Warrior
Smrtelná kořist
Zabíjet znamená přežít
1986 Mission Kill
Vražedný aerobic
1982 The Last Horror Film
1979 Racquet
1977 Young Lady Chatterley
1976 Once Upon a Girl....
1975 Linda Lovelace for President
1973 Saga of Sonora (TV film)
1970 Darin Invasion, The (TV film)
1966 Lucy in London (TV film)

TV seriály

1971 Story Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1991 That's Action
1975 Alice Cooper: Welcome to My Nightmare (koncert)
1971 Once Upon a Wheel

TV pořady

1972 Half the George Kirby Comedy Hour (TV pořad)
1971 5th Dimension Traveling Sunshine Show, The (TV pořad)
1970 Raquel! (TV pořad)
Sonny & Cher: Nitty Gritty Hour (TV pořad)
1969 The Barbara McNair Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1968 Ann-Margret Show, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dancin' It's On
1986 Mission Kill

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace