foto

Jon Jon Briones

  • nar. 7.8.1965 (53 let)
    Quezon City, Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Patients
2016 Miss Saigon: 25th Anniversary (divadelní záznam)
2014 Blood Ransom
Sinbad: The Fifth Voyage
2012 Just an American
2008 Proud American

TV seriály

2020 Ratched (TV seriál)
2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Sladká minulost (S02E08)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Bad Reception (S02E20)
American Horror Story (TV seriál) - herec, a.z.
Sojourn (S08E08) - a.z.
Traitor (S08E07)
Boy Wonder (S08E05)
další epizody (4)
2017 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Abominable (S02E12)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrdina Filipín (S09E13)
2013 Mentalista (TV seriál)
Můj blankytný ráj (S06E09)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kouzelník (S07E15)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Synové a milenci (S01E19)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace