foto

Oscar Rosander

  • nar. 25.7.1901
    Eksjö, Švédsko-norská unie
  • zem. 7.5.1971 (69 let)
    Las Palmas, Canarias, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1961 Eventyr på Mallorca
Two Living, One Dead
1960 Pramen panny
Ďáblovo oko
1959 Bara en kypare
Mälarpirater
Sköna Susanna och gubbarna
1958 Jazzgossen
Lek på regnbågen
Tvář
Ves u řeky
1957 Lesní jahody
Med glorian på sned
Nattens ljus
Sommarnöje sökes
1956 Egen ingång
Píseň o červeném květu
Sista paret ut
Sjunde himlen
Skorpan
1955 Enhörningen
Ljuset från Lund
Stampen
Våld
1954 Gabrielle
Herr Arnes penningar
I rök och dans
Lekce v lásce
Seger i mörker
1953 Glasberget
1952 Möte med livet
Säg det med blommor
Trots
Čekající ženy
1951 Biffen och Bananen
Elddonet
Frånskild
Letní sen
Skeppare i blåsväder
Tull-Bom
1950 Fästmö uthyres
Kvartetten som sprängdes
Medan staden sover
Za štěstím
1949 Farlig vår
Greven från gränden
Jen matka
Kvinna i vitt
Kärleken segrar
Pappa Bom
Žízeň
1948 En svensk Tiger
Eva
Intill helvetets portar
Jag är med eder...
Nu börjar livet
Přístav
Soldat Bom
1947 Krigsmans erinran
Kvinna utan ansikte
Rallare
Stackars lilla Sven
1946 Ballongen
Det är min modell
Kristin kommenderar
Krize
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Blåjackor
Galgmannen
Hans majestät får vänta
Jolanta, den gäckande suggan
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Resan bort
Vandring med månen
1944 Dolly tar chansen
Hans officiella fästmö
Kejsarn av Portugallien
Kungajakt
Štvanice
1943 Det brinner en eld
I dag gifter sig min man
Katrina
Lille Napoleon
Natt i hamn
Prästen som slog knockout
Slovo
Älskling, jag ger mig
1942 En trallande jänta
Flickan i fönstret mitt emot
Hra nebes
Jacobs stege
Livet på en pinne
Rid i natt!
Sexlingar
To je má hudba
1941 Den ljusnande framtid
Dunungen
Fröken Vildkatt
Göranssons pojke
Landstormens lilla argbigga
Springpojkar är vi allihopa!
Stackars Ferdinand
Striden går vidare
1940 En, men ett lejon!
Hans nåds testamente
Juninatten
Lillebror och jag
Přítelkyně pana bankéře
Snurriga familjen
Stora famnen
Stål
1939 Gläd dig i din ungdom
Gubben kommer
Její jediná noc
Kadettkamrater
Landstormens lilla Lotta
Valfångare
1938 Bara en trumpetare
Blixt och dunder
Dollar
En kvinnas ansikte
Fram för framgång
Goda vänner och trogna grannar
Herr Husassistenten
Styrman Karlssons flammor
Två år i varje klass
1937 O, en så'n natt
Sara lär sig folkvett
Vi går landsvägen
1936 33.333
Bröllopsresan
Familjens hemlighet
Intermezzo
Kungen kommer
Äventyret
1935 Valpuržina noc

TV seriály

1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1949 Žízeň
1939 Kadettkamrater
1931 Skepp ohoj!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace