foto

Valorie Armstrong

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hon na myš
Kontakt
1996 Time Well Spent (TV film)
1993 Vražda na Rio Grande (TV film)
1990 Pretty Woman
1989 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu
1988 Únos letu číslo 847 (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
1971 Steagle, The
1969 Naughty Nurse

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1980 Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 Funny Face (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace