foto

Dante Pereira-Olson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
2017 Nikdys nebyl

TV seriály

2020 Půlnoční evangelium (TV seriál)
Sup se ctí (E06)
2018 Happy! (TV seriál)
Ničitel světů (S01E07)
Skládka dětinskosti (S01E06)
2017 Happy! (TV seriál)
Rok koně (S01E04)
Svatý Nick (S01E01)
2015 Facka (TV seriál)
Aisha (E06)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Syndrom zhmoždění (S01E02)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Amusia (S02E09)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky