foto

Dante Pereira-Olson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
2017 Nikdys nebyl

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
Destroyer of Worlds (S01E07)
The Scrapyard of Childish Things (S01E06)
2017 Happy! (TV seriál)
Year of the Horse (S01E04)
Saint Nick (S01E01)
2015 Facka (TV seriál)
Aisha (E06)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Crush Syndrome (S01E02)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Amusia (S02E09)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace