foto

Richard Karlan

  • nar. 24.4.1919
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 10.9.2004 (85 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 First Strike
1974 The Missiles of October (TV film)
1961 Plná kapsa zázraků
1960 Unsolved (TV film)
1959 Inside the Mafia
1958 The Man Who Died Twice
1957 Rock All Night
The Crooked Circle
1956 Accused of Murder
Hollywood or Bust
The Steel Jungle
1955 Abbott and Costello Meet the Mummy
Toughest Man Alive, The
1954 Captain Kidd and the Slave Girl
Casanova's Big Night
1953 All the Brothers Were Valiant
Blowing Wild
Champ for a Day
Scared Stiff
Tangier Incident
1952 Dreamboat
Love Is Better Than Ever
O. Henry's Full House
Sailor Beware
The Return of Gilbert & Sullivan
Wait Till the Sun Shines, Nellie
1951 Bright Victory
No Questions Asked
Redhead and the Cowboy, The
Rhubarb
The Lemon Drop Kid
The Racket
Unknown Man, The
1950 Between Midnight and Dawn
Love That Brute
Sierra Passage
Snow Dog
Union Station

TV seriály

1975 The Blue Knight (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hank (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)

Dokumentární

1994 Silver Star!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace