Reklama

Reklama

Julija Pěresild

Julija Pěresild

nar. 05.09.1984 (40 let)
Pskov, Sovětský svaz

Zajímavosti (13)

The Challenge (2023)

  • „Udalosť roka“ (cena ruskej verzie časopisu The Hollywood Reporter - Kino Reporter): víťazstvo v kategóriách „Projekt roka“ a „Herečka roka“ (Julia Peresild). (Arsenal83)

The Challenge (2023)

  • Na hlavnú úlohu bolo podaných približne tritisíc prihlášok, z ktorých počet zúžili na 20-30 po tom, čo sa prešla základná podmienka: nahrať skúšobné video s listom Tatiany z Puškinovho „Eugena Onegina“. Konkurzu sa zúčastnila aj hollywoodska a ruská herečka Sofja Skaja (Tanja), ktorá sa nakoniec vo filme objavila, ale v inej úlohe. Producenti a generálny riaditeľ filmu Konstantin Ernst tiež navrhli účasť na konkurze Poline Gagarinovej. Nakoniec bola vybraná herečka Julia Peresild, ktorá práve dokončila natáčanie seriálu „Ponurá rieka“ a na zozname užších kandidátiek vôbec nebola. Konstantin Ernst o tom povedal: „Vybrali sme 20 kandidátov a Julia nebola na tomto zozname, pretože natáčala iný projekt. A nakoniec, po všetkých testoch lekárskej rady všetky nami vybrané herečky nakoniec neprešli. Nie preto, že sú choré, ale preto, že nie sú spôsobilé lietať vesmírnou raketou. Julia však testami prešla." (Arsenal83)

The Challenge (2023)

  • 17. října 2021 přistála loď Sojuz MS-19 na Mezinárodní vesmírnou stanici s profesionálním kosmonautem Antonem Škaplerovem, včetně herečky Juliji Peresildové a režiséra Šipenkova. První filmové záběry byly pořízeny již při letu na ISS. (formelin)

Bitva o Sevastopol (2015)

  • Přibližně v 71. minutě filmu, když Ludmila (Julija Peresild) podává Borisovi (Nikita Tarasov) papíry o zdravotní způsobilosti, zdravotní sestra zmíní jistého Sidorenka. Ivan Sidorenko byl sovětský odstřelovač, který měl nejvíce přímo potvrzených zásahů - 500. [Zdroj: Wikipedia.cz] (PozorGranat)

Herečka

Účinkující

Pořady
2012

Večernij Urgant

Reklama

Reklama