foto

Rachel Sweet

  • nar. 28.7.1962 (57 let)
    Akron, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Legally Blonde (TV film)

TV seriály

2019 Goldbergovi (TV seriál)
This is This is Spinal Tap (S06E20)
The Wedding Singer (S06E11)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Clarissa (TV film)

TV seriály

1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Investigator, The (TV film)
1993 Gypsy (TV film)
Závazky pouze náhodné
1990 Cry-Baby
1989 Zpívání
1983 Rock 'n' Roll Hotel

TV seriály

1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Me and the Boys (TV seriál)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1998 Studio sport (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 Kenny Everett Video Show, The (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1972 Musikladen (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace