foto

Mario de la Rosa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hellboy
Lo dejo cuando quiera
2016 Ignác z Loyoly
Plan de fuga
Ve jménu Krista
Wild Oats
2014 El Niño
2013 Combustión
Labužníci
2011 Brutal Box

TV seriály

2015 Club de Cuervos (TV seriál)
2014 Sin identidad (TV seriál)
2012 Toledo (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace