foto

Edwin Noel

  • nar. 11.7.1944
    Rimpar, Bayern, Německá říše
  • zem. 27.6.2004 (59 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1989 Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1987 Schlüsselblumen (TV film)
1985 Morenga (TV film)
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
1982 Schlaflose Tage (TV film)
1980 Sierra Madre (TV film)
1976 Eine schlimme oder eine gute Zeit (TV film)
1974 Die preußische Heirat (TV film)
Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1973 Ein unheimlich starker Abgang (TV film)
1972 Hochzeit (TV film)
Mandala (TV film)
Oscar Wilde (TV film)
1971 Gestrickte Spuren (TV film)
1967 Der Trinker (TV film)
Josephine (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Neapolitanische Hochzeit (TV film)
1966 Největší případ komisaře Maigreta
1965 Das Haus der sieben Balkone (TV film)

TV seriály

1998 Zásah (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Große Freiheit (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Die Schöffin (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky