foto

Michael Eric Kramer

  • nar. 18.12.1962 (57 let)
    Colton, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Kóma (TV film)
1999 Čmuchalky
1998 Bílé lži (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
Stávka!
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
1995 Míra viny (TV film)
1994 Pasák
1991 Son of Darkness: To Die for II
1987 Projekt X
Street Justice
Vyšší škola strachu
1979 Over the Edge
1978 Carnival Circus
1977 Disappearance, The
Magic Pony Ride, The
The Magic Hat
The Stowaway

TV seriály

1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Dokumentární

1992 The Northern Lights - vyp.
1981 Kluane - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky