foto

Friedrich Richter

  • nar. 5.6.1894
    Brno (Brünn), Rakousko-Uhersko
  • zem. 3.3.1984 (89 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Romeo a Julie na vsi
1980 Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
Snoubenka
1979 Vražda bez důkazů
1978 Blanka (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Haus am Meer (TV film)
1977 Graureiher
Unterwegs nach Atlantis
1975 Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Fischzüge (TV film)
Líza (TV film)
1974 Jakub lhář
Johannes Kepler
1973 Zement (TV film)
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Florentinská 73 (TV film)
Kalkutta, 4. Mai (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
1971 Goya
Hafengeschichten (TV film)
In Sachen Adam und Eva (TV film)
KLK volá PTX: Červená kapela
1970 Denn ich sah eine neue Erde (TV film)
Die Kassette (TV film)
Ikaros
Maskerade (TV film)
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
Lebende Ware
1965 Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
Frühling braucht Zeit, Der
1964 Ritualmord in Ungarn (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Der Kirschgarten (divadelní záznam)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
1962 Ein idealer Gatte (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hellseher Drost (TV film)
Smrt má jednu tvář
1961 Případ Gleiwitz
Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Gerichtet bei Nacht (TV film)
Hatifa
Nachtdienst (TV film)
Podezřelý je můj syn
1959 Maria Stuart (TV film)
Než udeří blesk
Zmatky lásky
1958 Das Stacheltier - Bennos böses Ich
Das Tagebuch der Anne Frank (TV film)
Der Prozeß wird vertagt
1957 Tiché blesky
Tinko
1956 Thomas Müntzer
1955 Ed Martin vypovídá
Stürmischer Lebensabend (divadelní záznam)
1954 Leuchtfeuer
1953 Das Stacheltier - Panne
Malý Muk
Tajná akta Solvay
1952 Osudy žen
1951 Poddaný
1950 Hőglerův příkaz
1948 Virtuoso (TV film)
1947 The Moon in the Yellow River (TV film)
1946 Death of a Rat (TV film)
Srdce v zajetí
1945 Mr. Emmanuel
1943 Squadron Leader X
The Adventures of Tartu
Warn That Man

TV seriály

1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doktor Schlüter (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky