foto

Heidi Weigelt

  • nar. 2.1.1950 (70 let)
    Blumroda, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mondscheinkinder
1997 Pippi Punčochatá
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Eine verfahrene Kiste (TV film)
1987 Annoncenglück
1986 Kalter Engel (TV film)
1983 Die unentschuldigte Nacht (TV film)
1980 Der Eisriese
1978 Asja
Ein Hahn im Korb (TV film)
1977 Pension Schöller (TV film)
Zu zweit (k)ein Problem (TV film)
1976 Antons liebe Gäste (TV film)
Der Lampenschirm (TV film)
Frauen sind Männersache (TV film)
1975 Schwester Agnes (TV film)
Toggenburger Bock (TV film)
1974 Unser blaues Dach (TV film)
1973 Bitte, recht freundlich! (TV film)
Mein Bruder spielt Klarinette (TV film)
1972 Alltagsgeschichten (TV film)
Bettina von Arnim
Die Mitternachtsfalle (TV film)
Ein Engel reist ins Paradies (TV film)
Maska (TV film)
Tapetenwechsel (TV film)
1971 Ein Tag wie viele andere (TV film)
In Sachen Adam und Eva (TV film)
Oswin und die Geister (TV film)
1969 Staub und Rosen (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Von Fall zu Fall (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Vaterschaft anerkannt (E26)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Das Beste zum Fest (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky