foto

Pepe Callahan

  • nar. 13.5.1930
    New Mexico, USA
  • zem. 19.7.1997 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
1978 Go West, Young Girl (TV film)
1975 Knedlíková banda
1974 Antonio and the Mayor (TV film)
1973 Dlouhé loučení
1972 Joe Kidd
1970 Cutter's Trail (TV film)
Wild Women (TV film)
1969 Mackennovo zlato
1968 The Pink Jungle
1967 Sullivan's Empire (TV film)
1966 Pod kopyty stád
Vyloupení banky v L. A.

TV seriály

1976 How the West Was Won (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky