foto

Gabi Fischer

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Alles im Griff (TV film)
Hrozná holka
1989 Pole Poppenspäler
1988 Einfaches Leben (TV film)
Trouble im Penthouse (TV film)
1987 Hexenschuß (TV film)
Zwei auf der Straße (TV film)
1986 Vicky und Nicky (TV film)
Xaver
1975 Der Biberpelz (TV film)

TV seriály

1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Nierenspende (S03E22)
další epizody (10)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Eine starke Frau (S03E11)
Der kranke Professor (S03E09)
další epizody (19)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (7)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Das Findelkind (S01E20)
další epizody (8)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky