foto

Clete Roberts

  • nar. 1.2.1912
    Portland, Oregon, USA
  • zem. 30.9.1984 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 W*A*L*T*E*R (TV film)
1983 Blood Feud (TV film) - vyp.
Testament
V (TV film)
1981 Goliath Awaits (TV film)
1979 Cvok
Meteor
Čas po čase
1978 Velká středa
1974 Heat Wave! (TV film)
1973 Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1971 The Todd Killings
1967 Let na Měsíc
1966 Swinger, The
1960 Man on a String - vyp.
1958 The Last Hurrah
1955 Phenix City Story, The

TV seriály

1984 V (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Interview (S04E25)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1971 Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace