foto

Christopher Mayer

  • nar. 21.2.1954
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 23.7.2011 (57 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hunted, The
Lhář, lhář
1996 Hard Time
Havran
1995 East Meets West
1993 Oficiální popření (TV film)
1987 Ten, který přežil
1981 Our Family Business (TV film)
1980 Stunts Unlimited (TV film)

TV seriály

2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky