foto

Stefan Kalipha

  • nar. 1940
    Trinidad, Trinidad a Tobago
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 To Wendy Who Kicked Me When I Said I Love You
2006 Příběh zrození
2004 Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2003 Brána k nebesům
2002 Ali G Indahouse - Film
Nejhorší obavy
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1996 Gulliverovy cesty (TV film)
The One That Got Away (TV film)
1994 Nová Kniha džunglí
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
1991 Krvavá přísaha (TV film)
1989 Aféra Profumo
Indiana Jones a Poslední křížová výprava
1987 Born of Fire
Playing Away
1985 Water
1984 Lace (TV film)
1983 Superman 3
1981 Jen pro tvé oči
1980 Babylon
Prokletí hrobky krále Tutanchamona (TV film)
1979 Kuba
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1977 Black Joy
Ježíš Nazaretský (TV film)

TV seriály

2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Desmond's (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace