foto

Melvin Gregg

  • nar. Portsmouth, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The United States vs. Billie Holiday
2020 Cesta zpátky
2019 High Flying Bird
Same Difference
2016 Sígři
2015 Eat Me
Žraločí tornádo 3 (TV film)
2014 Alpha House
Asteroid vs. Země (TV film)
2013 Cleaver Family Reunion
Coldwater
Loss of Life

TV seriály

2021 Nine Perfect Strangers (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Sněží! (TV seriál)
The Get Back (S04E05)
All the Way Down (S04E03)
Weight (S04E02)
další epizody (4)
2020 #blackAF (TV seriál)
hele, mezi náma… může za to otrokářství (E05)
2019 Sněží! (TV seriál)
The Bottoms (S03E05)
Cash and Carry (S03E03)
The More You Make (S03E02)
další epizody (4)
2018 Love Daily (TV seriál)
Americký vandal (TV seriál)
The Dump (S02E08)
Sh*t Storm (S02E07)
All Backed Up (S02E06)
další epizody (8)
UnREAL (TV seriál)
Projection (S03E07)
Transference (S03E06)
Gestalt (S03E05)
další epizody (7)
2017 Zrůdno (TV seriál)
Attraction (S02E02)
Trespass (S02E01)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Prey (S01E10)
Outsiders (S01E08)
Knockout (S01E07)
další epizody (9)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky