Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně jen tak dál, ať se pořád daří vymýšlet podobné šílenosti a ať herce baví v těchto šílenostech hrát. Já jsem se hodinu a půl skutečně nenudil, ale na mě už je vidět, že jsem na vlnu „Sharknado“ najel a jsem ochoten akceptovat i ty příšerné triky, které jsou někdy vážně otřesné. Ale ta finální scéna pro mě prostě vykoupila všechno. Znovusetkání na pláži je postě skvělé. A že nefunguje logika? No a co?! ()

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že 88 minut je na Sharknado extrémně dlouhá stopáž, dám trojce snad i tři hvězdy. Ach ty nečekané zvraty... Potom, co přijde nečekaný zvrat nečekaného zvratu původního nečekaného zvratu, začínám nečekat pro jistotu nic... A stejně mě vždycky překvapí. Tentokrát s cliffhangerem, takže už teď jsem zvědavý, co se stane ve čtyřce. Steve Sanders se tentokrát vydává na pouť do vesmíru, aby se svým otcem, s kterým po dlouhé době naváže vztahy, zachránil celé USA. Asi je těžké být Stevem, když nemá za otce nikoho jiného než Davida "The Hoffa" Hasselhoffa, největšího tvrďáka Spolkové republiky Německo. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Žraloci ve vesmíru, světelná motorová pila a tornáda v jednom kuse. Jak může někdo téhle sračce dát 2 a více hvězd? Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš...... Pokud někdo pochopil záměr tvůrců, prosím, ať mi napíše vysvětlení... ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Úžasný! Musím říct, že jsem se ani nebavila, jen byla překvapená. Žraloci prší z nebe! Snad bych dala i o hvězdičku víc, kdybych si byla jistá, že tvůrci to nemysleli vážně. Nejlepší filmový konec, v břiše žraloka doplachtím z vesmíru na zem a cestou porodim. Píšu si na svůj seznam 100 věcí před mojí smrtí. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama