Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod ala Bond neměl chybu, pak už následovalo to, co by měl divák očekávat. Opět odkazy na řadu snímků, krvavé zákusy a jednou z nejlepších scén je ta s novorozencem. Hodnotil bych výše, jenže tentokrát mi přišlo, že žvanivé pasáže měly až nepřiměřeně velký prostor. Pobavila horská dráha, oběžná dráha kolem Země i s vtipným zakončením a povedená reklama na studio Universal. A jako vždy plejáda známých herců, kdy jen namátkou potěšili třeba Lou Ferrigno (nejznámější role Hulk) nebo Jackie Collinsová, která hrála samu sebe. Pro fanoušky a diváky nad věcí stále pěkná zábava, kde se pro vědro krve nejde daleko. ()

Reklama

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Diel od dielu to zacina byt ... neviem ci kvalitnejsi, vtipnejsi ci stupidnejsi.. shit :D Parodovanie scen z Olympus has fallen, Armageddonu, Die Another Day, Gravity, Space Cowboys, Jaws a neviem akych este mi vyrasilo stupidny usmev na tvari. Zralokom vo vesmire sekanych laserovou motorovkou moze konkurovat snad len sam velky MACHETE IN THE SPACE :D ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama